Faciliteiten

De tuinhuisjes op VTV Ons Genoegen zijn allemaal voorzien van elektriciteit. Hoewel er slechts ca. 900 watt per huisje beschikbaar is, kunt u toch bijna alles aansluiten wat u thuis ook heeft: koelkast, stofzuiger,radio, tv, zelfs een kleine magnetron of friteuse. Belangrijker is natuurlijk dat u ook uw elektrisch tuingereedschap kan gebruiken.


De huisjes hebben ook allemaal stromend water en riolering. In de winterperiode wordt het water een tijd afgesloten in verband met het risico van bevriezing. Dan kunt u altijd nog water halen of naar het toilet gaan in ons verenigingsgebouw. Door het bestuur wordt u ingelicht hoe te handelen bij het af- en aansluiten van uw waterleiding.


De gasvoorziening bestaat uit gasflessen met propaangas. Deze zijn te koop in de tuinwinkel.
Er zijn een aantal kruiwagens beschikbaar die gebruikt kunnen worden.


Er is een loods/tuinwinkel waar u allerhande tuingereedschap kunt lenen. Van een takkenschaar tot betonmolen. Tevens kunt u hier terecht voor tuinaarde, potgrond en gasflessen.


Een aantal leden is gediplomeerd EHBO-er. Bij deze mensen kunt u terecht als er een ongelukje is gebeurd. De namen kunt u vinden op het mededelingenbord bij de ingang en bij het verenigingsgebouw.