oktober 2021 nieuwsbrief 2

VTV ONS GENOEGEN: NIEUWSBRIEF 25 OKTOBER 2021


Groencontainer

Op vrijdag 29 oktober wordt er een 20 kuub container geplaatst. Je kunt daar al je snoei-afval in kwijt.

Geen andere zaken in die container gooien, dat kan echt niet!!! We krijgen dan een boete van €500.


ALV

Er is een informatieve ALV op 20 november om 14.00 uur in het verenigingsgebouw. Zijn er nog zaken die je graag wilt bespreken laat het ons weten.

De vergadering gaat vooral over de toekomst van ons volkstuin complex en over nieuwe ontwikkelingen.

Ideeën die een team volkstuin leden hebben voorgesteld in een eerdere bijeenkomst komen aan de orde.


Meterstanden

De elektra meterstanden moeten weer worden ingeleverd.

Vul het onderstaand tabelletje in en mail het terug of print het en stop het in de brievenbus van VTV Ons Genoegen bij de ingang.


TUIN nr.NAAMDATUMMETERSTAND
    Water afsluiten

Op 20 november wordt het water afgesloten. Zoals al eerder vermeld: sluit je hoofdkraan af en laat je leidingen leeglopen. Maak ook de stortbak van je wc leeg, het water daarin kan bevriezen, vorige winter is dat nog gebeurt bij een van de leden.


Bloembollen

Wil je een vrolijk begin van het seizoen? Plant dan wat bollen in je tuin! Tot eind december kun je dat nog doen, ze zijn nu overal te koop. Mooi zijn de biologische bollen voor verwildering, dat is ook weer goed voor de beestjes. Boshyacinten, krokussen, goudlook en prairielelie' s zijn schitterend. Verspreid ze in je tuin en ieder voorjaar heb je er wat meer.


Einde en begin

Gelukkig betekent ieder einde ook weer een nieuw begin. Dat geldt zeker voor alles in de natuur. In de kas kunnen we de eenjarigen in januari alweer voorkweken evenals tomaten, sla en radijsjes. Moestuin zaden of kleine plantjes voor de moestuin of andere plantjes uitwisselen is aan het begin van het seizoen altijd weer leuk. Je maakt er je mede tuinleden blij mee.We hopen dat jullie genoten hebben van je tuin en het tuinseizoen. Het bestuur wenst jullie een gezonde en fijne winter.
met vriendelijke groet,Ingrid Dalmeijer

Secretaris
VTV Ons Genoegen

secretariaat@vtvog.nl